Proton Persona Elegance kini dengan warna Solid White - Arena Kereta

Proton Persona Elegance kini dengan warna Solid White

Dalam kehangatan pelancaran Proton Saga FL 1.6 liter, PROTON masih sempat melancarkan Proton Persona Elegance dengan warna terbaru “Solid White”, kali ini warna tersebut betul-betul memberikan imej elegan buat Persona. Persona Elegance dengan warna solid white (putih solid) tersedia untuk varian Medium Line dan High Line, ditawarkan pada harga RM59,049.00 untuk model¬†High Line (automatik), RM55,549.00 untuk Medium Line (automatik), dan RM52,549.00 untuk Medium Line (manual).

[nggallery id=264]

Terbaik!(1)Booo~(0)

8 Comments

  1. imddin S.P

    May 27, 2011 at 12:03 am

    Boleh tahan.. Adakah ini buah tangan terakhir terhadap model Persona?

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  2. han

    May 27, 2011 at 3:19 pm

    cool!!!!!!

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  3. tat

    July 9, 2011 at 4:30 am

    1st tgk kt sini mcm x kena je PE dgn warna putih.. bila dah ada dpn mata waa... nampak seolah2 lebih lebar dan kemas.. cuma warna sportrim x kena la.. patut pakai warna gelap..
    1 lagi.. kenapa nampak spt x di lapisi cat clear.. jelas putih tu kosong, kebetulan td jumpa satu parking sebelah accord putih.. jelas beza tone putih accord napak ada coated dgn lapisan clear

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  4. Rosnani

    October 26, 2011 at 9:44 am

    waaah cantiknya...sesuai dengan bentuk dan warna yang ros minat..nampak eksekutif

    Terbaik!(0)Booo~(0)

    • ciki

      July 30, 2012 at 5:00 pm

      tapi serius putih die kosong..yerla solid mcm di pamplet...bronze tu cantek..hehe

      Terbaik!(0)Booo~(0)
  5. enna mitz

    August 10, 2012 at 8:58 pm

    I ada 1...bru je 4 bln dmiliki..so far mmg puas hti..mmg ssuai dgn nma 'elegance'....

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  6. Manja

    September 16, 2012 at 11:52 am

    suke jgk ngn persona elegance nie..x sbr nk memilikinye..Bg yg sdh memiliki..ok ke x ye persona ni..leh bg sdikit information tntng persona elegance nie..thnks =)

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  7. faizal

    December 28, 2012 at 4:52 pm

    kenapa ekzos persona elegance standart nampak kontot..tak lawa...

    Terbaik!(0)Booo~(0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>