Proton Artiga Concept

p/s : Menarik klip video ini, kalaulah Proton Artiga Concept menjadi kenyataan..

Terbaik!(0)Booo~(1)

14 Comments

  1. kaskas

    January 15, 2012 at 5:06 pm

    to be frank..ia teramat la hodoh

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  2. Syamsul Arif

    January 15, 2012 at 5:16 pm

    Lbh kurg sme je dgn Satria Neo...cume facelift yg lg mantap dr neo R3

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  3. rem

    January 15, 2012 at 5:42 pm

    mcm satria neo..kalau dipanjangkan sikit mungkin nmpak lebih smart..

    Terbaik!(1)Booo~(0)
  4. farhan

    January 15, 2012 at 5:50 pm

    IMO,kalau artiga ni jadi kenyataan,ia sesuai digandingkan dengan enjin exora BOLD,dan jadikan ia hatchback 5 pintu.pasti 'sales' melonjak naik

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  5. Benderxii

    January 15, 2012 at 6:02 pm

    macam neo.... truly need something new la Proton..

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  6. Duan

    January 15, 2012 at 6:08 pm

    Artiga = R3 = Proton Neo R3. Jadi memang tak lari jauh dari rupa Neo.

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  7. mat slamber

    January 15, 2012 at 6:27 pm

    kalau facelift lampu depan yg besar skit lg ok kot.

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  8. peminat kereta tempatan

    January 15, 2012 at 10:32 pm

    prfer kpd hatchback o sedan 5 seater..more exclusive , economic..cnfrm sales increase..

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  9. evodana

    January 24, 2012 at 9:15 pm

    rasanye bole wat lebih dari tu...come on proton!

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  10. amir

    January 31, 2012 at 3:30 pm

    proton ni asal design masih di takuk lama? x boleh buat design baru ke? kalau macam tu lebih baik beli satria neo second hand pastu letak body kit kasi jadi sebijik ngn artiga ni. MAJULAH PROTON!

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  11. Daniel

    February 1, 2012 at 5:54 pm

    Aku suka betul dgn rakyat malaysia ni.. kritik je keje :D bagus bagus! membangunkan negara. kritik lebih! jangan kerajaan tahu nak duit je :D

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  12. Fitrie

    June 18, 2012 at 1:48 am

    Mmg nak design tu tak payah guna duit. Nak buat model ikut design tu pon tak payah guna duit. mmg semua free. Nak guna kepakaran tenaga kerja dari negara luar pon tak payah guna duit.

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  13. Khairil

    August 5, 2012 at 6:58 am

    skirt tu mcm tiru Lambo Aventador pun ada.. Mmg la ramai yg cakap tiru Neo, pattern R3. Korang perasan ke tak ni? Kan nama pun ARTIGA [R3], mmg lah mcm adik beradik je pattern nya. Ntahlah, sokong jer lah.. Dah duit tak de, & tak mampu beli kete lain, beli Proton jugak akhirnya. #NoChoice

    Terbaik!(0)Booo~(0)
  14. yusof

    May 17, 2013 at 2:51 pm

    Huu...proton dh byk perubahn dr dulu....neo is terbaek, cuma reka bntuk kn jga....peminat kete d mlysia amt mmntingkn reka bntuk.....nk buat mcm kete lambo ke pe kew is ok je...jnji mantop...proton terbaek

    Terbaik!(0)Booo~(0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>