Proton Saga FLX+ Akan Dilancarkan Sabtu Ini?

Proton akan melancarkan variasi baru kereta sedan mereka iaitu Saga FLX+ pada Sabtu ini di Proton Edar Outlet Mutiara Damansara. Proton Saga FLX+ merupakan antara kereta yang telah dinilai oleh ASEAN NCAP (New Car Assessment Programme) dan telah dianugerahkan taraf tiga bintang dalam ujian ASEAN NCAP Februari lalu.

proton saga FLX+

Anda juga boleh mendapatkan kereta ini pada potongan harga 10 peratus. Berdasarkan kenyataan Pengerusi Eksekutif Proton, Tan Sri Mohd. Khamil Jamil berkata, tawaran harga rendah bagi varian kereta Proton itu seiring dengan langkah kerajaan menurunkan harga kereta secara berperingkat-peringkat.

1 Comment

  1. ali mamat

    June 14, 2013 at 2:19 pm

    kereta import menyediakanservis percuma hinggga lima tahun.semua percuma termasuk alat ganti.kenapa proton tidak nuat macam tu.sepatutnya boleh sebagai bunus kepada rakyat malaysia yang membayar cukai setiap tahun.fikir2kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>